D'ORIGENN werd in 2011 opgericht met het idee om de wereld speciale producten uit verschillende regio's van Colombia aan te bieden, gebaseerd op de familie-ervaring van meer dan 40 jaar als producenten en verkopers van groene koffie, panela en cacao.

Door een grondig onderzoek naar de kwaliteiten van deze producten en geïnspireerd door de ervaring van onze oprichters en onze boeren traditie.

We houden rekening met de geografische omstandigheden, microklimaten en bodem, om de wereld te laten zien dat elke regio ons in de verschillende teelt- en opbrengstmethoden speciale en unieke kenmerken biedt op het gebied van smaak, tonen en aroma's. Dus we geven onszelf de taak om deze waarden te consolideren en te segmenteren, en een volgende transformatie door de hele waardeketen heen te maken.

Op een zodanige manier dat er een relatie van harmonie en duurzaamheid is tussen de hand van de boer en de eindconsument. Gemedieerd door een vriendelijk bedrijf dat voor elk detail zorgt en de producten van de wereld laat zien met hoge kwaliteitsnormen, die verantwoordelijk zijn voor het prachtige land dat ze produceert.

 

Missie

Colombiaanse en nationale producten aanbieden aan de nationale en internationale markten waar hun speciale eigenschappen van oorsprong met hoge kwaliteitsnormen worden verbeterd; werken hand in hand met de Colombiaanse boer, het genereren van werkgelegenheid en het bevorderen van de cultuur van kwaliteit en bescherming van het milieu van de teelt.

 

 Visie

Om erkend te worden in de voedingssector als producent, distributeur en exporteur van producten met sociaal engagement, zeer concurrerend, met erkenning van hun merken, speciale smaakparels van oorsprong en kenmerkend voor de Colombiaanse regio's.

 

Onze Principes

 

Kwaliteit

D'ORIGENN zet zich in voor de tevredenheid van haar klanten door de levering van koffieproducten. Met speciale profielen en de karakteristieke smaken van de groeiende regio. Streeft naar naleving van hoge normen voor kwaliteit en veiligheid van producten, om concurrerend te zijn in de veranderende omgeving; Het streven om binnen de maatschappij een bedrijf te zijn dat werkgelegenheid genereert met een eerlijke vergoeding gericht op productiviteit, met een groot gevoel van verbondenheid en het welzijn van zijn werknemers

Duurzaamheid

Onze prioriteit is niet alleen gericht op het naar de wereld brengen van de beste Colombiaanse producten die zijn afgeleid van koffie, cacao en suikerriet; maar dat deze inspanningen gelijklopen met de productieve en eerlijke ontwikkeling van de landbouwsector in Colombia, niet alleen steunend voor kleine producenten in de meest afgelegen regio's van Colombia, maar ook vriendelijk voor het milieu, zodat onze producten ecologisch duurzaam zijn en voorzichtig met de diversiteit van fauna en flora in de verschillende regio's.

Directe handel

In samenwerking met onze boeren kunnen we onze klanten de maximale traceerbaarheid en consistentie van kwaliteit bieden.